Lepketánc Csomag

A Lepketánc trilógiám első két kötetét megünnepelve álmodtam meg ezt a csomagot, amelyben mindkét már megjelent kiadványom (Zoé könyve, Múltban vagy jövőben) megtalálható.

A kötetek külön-külön 2950 Ft-ba kerülnének, ám így, ebben a csomagban 15 % kedvezményt adok neked, és 5900 Ft helyett csupán 5.000 Ft-ot kell fizetned.

A siker és a kudarc, életünk részei. Hol boldogságot, hol fájdalmat, leginkább a lepkék táncához hasonlító hullámzást váltanak ki bennünk. Ez a gondolat fűzi egybe a Lepketánc trilógia köteteit. 

ZOÉ KÖNYVE: 
Az első kötetben (Zoé könyve) egy fiatal zongorista önmaga felett aratott győzelmének lehettünk tanúi. Nem könnyű a művésszé válás útja még akkor sem, ha valaki tehetséges. Ha megadatik a szeretetteljes szülői ház. Ha tanára, önmaga is világhírű zongoraművész, jól ismeri ezt a rögös utat és mindent megtesz tanítványa sikeréért. Van-e honnan erőt merítenie Zoénak önmaga legyőzéséhez? Erről és sok minden másról szól ez a könyv. "Nemtudomletenni" könyv, írta egyik olvasóm.....

MÚLTBAN VAGY JÖVŐBEN:
A siker és a kudarc, életünk részei. Hol boldogságot, hol fájdalmat, leginkább a lepkék táncához hasonlító hullámzást váltanak ki bennünk. Ez a gondolat fűzi egybe a Lepketánc trilógia köteteit.

A szereplők, amellett, hogy mindent megtesznek Zoé sikeréért, küzdenek a maguk problémájával.
Vajon a negyvenes éveikben járó szülők képesek lesznek-e megmenteni anyagilag sikeres, ám érzelmileg kiüresedett házasságukat?
Olga, múltjában egy kudarccal végződő házassággal, megtalálja-e végre a szerelmet?
Vadim számára elég lesz-e a kémia ahhoz, hogy imádott felesége halála után képes legyen egy új kapcsolatra?

Zajlik a történet az életben és a szereplők lelkében. Közben utaznak, és ha az olvasó velük tart, különleges élményben lehet része, melyet a könyvben említett zeneművek meghallgatása még különlegesebbé tesz.

Vallomásos könyv. Lélekről, kapcsolatokról, magányról, művészetről, elengedésről és elfogadásról, megbocsájtásról.

Eredeti ár: 5900 Ft
Élj a 15%-os kedvezménnyel!

5.000 Ft
Please select variants first

Idézetek a könyvekből