A Varjú ikrek története - Mese gyerekeknek és felnőtteknek

Amennyiben ezt a kiadványt a webshopomból rendeled meg, névre szóló dedikálást kapsz. Kérlek, hogy a szállítási adatok után a További megjegyzések rovatban tüntesd fel, hogy kinek, milyen névre kéred a dedikációt. Ráadásul most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá!

"Ugye mindannyian emlékezünk A kis herceg című mesére? Nos, amikor korrektorként ezt a könyvet olvastam a kis, eltévedt varjú ikrekről, úgy gondoltam, megszületett a "magyar kis herceg".
Bár nem kis hercegről szól a regény, hanem varjakról, de mondanivalójának mélységében ahhoz hasonlítható. Nemcsak a bennük lévő igaz érzelmek, melyekről nem is tudnak, jönnek felszínre az erdő lakóiból, ezáltal adva mintát a mai gyermekeknek, talán a felnőtteknek is, hanem olyan szóleleményeket olvashatunk, amelyekre szintén szüksége van gyermeknek-felnőttnek egyaránt - ebben a keveset olvasó világban." (Szentandrási Erzsébet)

Az első könyvem inkább tekinthető sugallatnak. Legelőször a könyv címe volt meg és minden betű csak azt követően íródott le. Ez a könyv más. Hirtelen ötletből született, bár megjóslódott.

Jó érzés volt a megírása. Még mindig meglep, ahogy a gondolatok írás közben úgy áramlanak belőlem, ahogy a víz folyik. Egymás után jöttek a mondatok és sokszor magam is szétröhögtem az agyam.

Örülök, amikor tetszik valakinek. Örülök, ha az olvasó néhány pillanatra kizökken a mindennapokból. Leginkább pedig annak a mondatnak örültem, amit egyik ismerősöm mondott az olvasás után: "...eddig ki nem állhattam a varjakat. Mióta olvastam a könyved, másmilyennek látom őket." Néhány hónappal később hozzátette: "Tudod, séta közben beszélek hozzájuk!"
A történet hatására leomlott benne egy fal. Kell ennél több?

2 250 Ft

Idézetek a könyvből