…a Dög - Egy döntés hálójában

Magda, Hédi, Gitta, Eszter. Rokonok.
Döntéseik hol jók, hol rosszak. Egy rossz döntés. Három nemzedéken át okoz fájdalmat.
Egy jó döntés. Mindazt megadja, amiről még álmodni sem mert meghozója. Látszólag apró döntések, melyekről később derül ki, mennyire fontosak. És egy életüket befolyásoló titok. Vajon melyikük tud róla?
Anyós, meny, unokatestvér, unoka. Családtagok, barátok, kollégák élete fonódik össze az ő életükkel és hat rájuk.
Négy nő. Az ő sorsukat ismerhetjük meg a könyvben. Múltjuk és jelenük közös. Élnek. Nem egymással, hanem egymás mellett. Megküzdenek jelenük problémáival és a múlt lelki sebeivel. Közben eltávolodnak egymástól.
Tét a jövőjük. A megbékélés. A megértés. Az elfogadás. A megbocsájtás. Az egymással élés.
A történet olvasása közben bepillanthatunk a szereplők gyerekkorába, Megismerhetjük a múltból hozott és jelenben szerzett sebeiket, személyiségüket és a bennük zajló lelki folyamatokat.

"Elolvastam.... és nagyon tetszett! Tényleg letehetetlen és nagyon szép írás!" - Kné B.K. pszichológus

ÁTVÉTELI OPCIÓK:
- A megrendelő által választott társasággal házhozszállítás (GLS, FOXPOST, DPD, Magyar Posta) lehetséges, aminek költségeit az olvasó állja.

- Átvétel csomag automatából, csomagpontból (GLS, FOXPOST),  költségeit szintén az olvasó állja.

LEHETŐSÉGEK MÉG:
A webshopban rendelt könyveket kérésre dedikálja a szerző névvel, szöveggel. Amennyiben fix szöveget szeretne a megrendelő, kérjük, hogy a rendelés Megjegyzés rovatában, vagy pedig email formájában küldje el a kért üzentet, szöveget.

BOLTHÁLÓZATOK ÁRA: 3610 HUF
AZ ILLÉS KRISZTINA KÖNYVEI WEBSHOPBÓL: 2700 HUF 

2 700 Ft

Részlet a könyvből:
"- Láttad?
- Igen – lehelte Magda.
- Kár, mert szívesen megismételném!
Magda előredőlt, szemei kikerekedtek, olyan volt, mint egy ugrásra kész macska.
- Rajta! –mondta.
Gitta bólintott, lehajolt, felemelte a táskát jó magasra. Aztán elengedte, majd amikor a földre ért, még bele is rúgott egy picit. Magda és Gitta egymás felé hajolt és ellenállhatatlan nevetésben tört ki. A pincérnek egy pixabay-on talált kép jutott az eszébe. Két idős nő, kezükben teáscsészével, fejük tetejére tornyozott hajjal ül egy asztal alatt és nevet. Az asztalon könyvek, újságok, csészék. A képet a fia mutatta neki. Pont, mint nagyanyám és a barátnője, nem igaz, mondta közben a fiú és röhögött. Tényleg olyanok voltak. És most itt, ez a két nő, pont olyan, mint az anyja és a barátnője. És milyen ellenállhatatlanul nevetnek! Velük együtt nevetett ő is.
- Tudod Magduska, elképzeltem, ahogy apámat majd szétveti a méreg! Jó érzés volt. Mintha megszabadultam volna valami tehertől.
Gitta vigyorgott. Magda is. Megértelek, suttogta. Gitta arca elkomorodott.
- Tudom, hogy kicsinyes bosszú, de mégiscsak valamiféle győzelem. Hidd el, szükségem volt rá.
Magda megértően bólogatott.
- Tudod, amikor apád meghalt, az jutott eszembe, vajon mi történt a táskájával? Aztán arra gondoltam, mellé tették a koporsóba. Hogy majd azzal menjen a Mennyekbe.
- Pucéran? Táskával a kezében? Hát, elég szürreális kép! Különben is! Kizárt, hogy apám a Mennybe jutott. De ha igen, akkor én nem szeretnék odakerülni.
Mindketten a múltra gondoltak. Gitta az anyjára, aki sose védte meg. Magda saját anyjára, aki mindig megvédte."