KÖNYVEIM

Lepketánc I. - Zoé könyve

Amennyiben ezt a kiadványt a webshopomból rendeled meg, névre szóló dedikálást kapsz. Kérlek, hogy a szállítási adatok után a További megjegyzések rovatban tüntesd fel, hogy kinek, milyen névre kéred a dedikációt. Ráadásul most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá! A siker és a kudarc, életünk részei. Hol boldogságot, hol fájdalmat, leginkább a lepkék táncához hasonlító hullámzást váltanak ki bennünk. Ez a gondolat fűzi egybe a Lepketánc trilógia köteteit. Az első kötetben (Zoé könyve) egy fiatal zongorista önmaga felett aratott győzelmének lehettünk tanúi. Nem könnyű a művésszé válás útja még akkor sem, ha valaki tehetséges. Ha megadatik a szeretetteljes szülői ház. Ha tanára, önmaga is világhírű zongoraművész, jól ismeri ezt a rögös utat és mindent megtesz tanítványa sikeréért. Van-e honnan erőt merítenie Zoénak önmaga legyőzéséhez? Erről és sok minden másról szól ez a könyv. "Nemtudomletenni" könyv, írta egyik olvasóm.....

2 400 Ft

Lepketánc II. - Múltban vagy jövőben

Amennyiben ezt a kiadványt a webshopomból rendeled meg, névre szóló dedikálást kapsz. Kérlek, hogy a szállítási adatok után a További megjegyzések rovatban tüntesd fel, hogy kinek, milyen névre kéred a dedikációt. Ráadásul most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá! A siker és a kudarc, életünk részei. Hol boldogságot, hol fájdalmat, leginkább a lepkék táncához hasonlító hullámzást váltanak ki bennünk. Ez a gondolat fűzi egybe a Lepketánc trilógia köteteit.  A szereplők, amellett, hogy mindent megtesznek Zoé sikeréért, küzdenek a maguk problémájával. Vajon a negyvenes éveikben járó szülők képesek lesznek-e megmenteni anyagilag sikeres, ám érzelmileg kiüresedett házasságukat? Olga, múltjában egy kudarccal végződő házassággal, megtalálja-e végre a szerelmet? Vadim számára elég lesz-e a kémia ahhoz, hogy imádott felesége halála után képes legyen egy új kapcsolatra? Zajlik a történet az életben és a szereplők lelkében. Közben utaznak, és ha az olvasó velük tart, különleges élményben lehet része, melyet a könyvben említett zeneművek meghallgatása még különlegesebbé tesz. Vallomásos könyv. Lélekről, kapcsolatokról, magányról, művészetről, elengedésről és elfogadásról, megbocsájtásról.

2 400 Ft

A Varjú ikrek története - Mese gyerekeknek és felnőtteknek

Amennyiben ezt a kiadványt a webshopomból rendeled meg, névre szóló dedikálást kapsz. Kérlek, hogy a szállítási adatok után a További megjegyzések rovatban tüntesd fel, hogy kinek, milyen névre kéred a dedikációt. Ráadásul most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá! "Ugye mindannyian emlékezünk A kis herceg című mesére? Nos, amikor korrektorként ezt a könyvet olvastam a kis, eltévedt varjú ikrekről, úgy gondoltam, megszületett a "magyar kis herceg". Bár nem kis hercegről szól a regény, hanem varjakról, de mondanivalójának mélységében ahhoz hasonlítható. Nemcsak a bennük lévő igaz érzelmek, melyekről nem is tudnak, jönnek felszínre az erdő lakóiból, ezáltal adva mintát a mai gyermekeknek, talán a felnőtteknek is, hanem olyan szóleleményeket olvashatunk, amelyekre szintén szüksége van gyermeknek-felnőttnek egyaránt - ebben a keveset olvasó világban."  (Szentandrási Erzsébet) Az első könyvem inkább tekinthető sugallatnak. Legelőször a könyv címe volt meg és minden betű csak azt követően íródott le. Ez a könyv más. Hirtelen ötletből született, bár megjóslódott. Jó érzés volt a megírása. Még mindig meglep, ahogy a gondolatok írás közben úgy áramlanak belőlem, ahogy a víz folyik. Egymás után jöttek a mondatok és sokszor magam is szétröhögtem az agyam. Örülök, amikor tetszik valakinek. Örülök, ha az olvasó néhány pillanatra kizökken a mindennapokból. Leginkább pedig annak a mondatnak örültem, amit egyik ismerősöm mondott az olvasás után: "...eddig ki nem állhattam a varjakat. Mióta olvastam a könyved, másmilyennek látom őket." Néhány hónappal később hozzátette: "Tudod, séta közben beszélek hozzájuk!" A történet hatására leomlott benne egy fal. Kell ennél több?

2 250 Ft

  HOGYAN TUDOK RENDELNI?

  HOGYAN TUDOK RENDELNI?

  0. Először is, ahhoz, hogy rendelj tőlem, nem szükséges regisztrálnod. Nem szeretném feleslegesen húzni az idődet.
  1. Ebben a menüben böngészgess a kiadványaim között, és kattints a legszimpatikusabb könyv, csomag képére vagy címére!
  2. Ekkor jobban megismerkedhetsz a könyvvel kapcsolatos információkkal. Ha szeretnéd megrendelni, katt a KOSÁRBA menüre!
  3. Most a kiválasztott könyv (könyvek) bekerül(nek) a jobb felső sarokban látható KOSÁR-ba. Kattints a kis táskás ikonra!
  4. A bevásárló kosaradban láthatod az általad kiválasztott termék(ek)et és a darabszámot. Kattints a KIFIZETÉS-re!
  5. Ezt követően meg kell adnod a számlázási és szállítási adataidat (név, cím, telefonszám, e-mailcím), valamint, hogy igényelsz-e céges számlázást! Ha mindent kitöltöttél, kattints a FOLYTATÁS menüre!
  6. Most szükséges kiválasztanod a szállítási módot, majd ismét jön a FOLYTATÁS menü.
  7. Itt a fizetési módról kell döntened. Ha megvagy, újra a FOLYTATÁS jön.
  8. Összefoglaljuk neked rendelésed részleteit, tekintsd át alaposan! Ha valami nem helyes, lehetőséged van szerkesztésre. Megadhatod a rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseid (Nem jó a csengőd és telefonhívást kérsz, ha megérkezik a futár. Dedikált, vagy névre szólóan dedikált könyvet szeretnél. Stb, stb). Fogadd el a felhasználási feltételeket, és iratkozz fel a hírlevelemre is (adataidat szigorúan bizalmasan kezelem, másnak ki nem adom)! Zárásként kattints a MEGRENDELÉS BEFEJEZÉSE menüre!Kész is vagy! Most jön a mi munkánk.

  Alig várom, hogy végre a kezedben lehessen(ek) a könyve(i)m!