Kifosztottak

Amikor ezt a szót halljuk, anyagi értékeink elvesztésére gondolunk, melynek pénzben kifejezhető mértéke néhány fillértől mesés vagyonokig terjedhet. Kevésbé jut eszünkbe, hogy érzelmileg is kifosztottá válhatunk. Hogy megfoszthatnak minket az álmainktól, hogy romba dönthetik egész addigi életünket, nevetségessé tehetik érzelmeinket.

Gondoljuk csak végig az életünket, családunk, barátaink, környezetünk életét. Hány és hány ilyen esetről tudunk, vagy tudhatnánk, ha…. Ha figyelnénk, ha kérdeznénk, ha meghallgatnánk a másikat. Ha ott lennénk és valóságosan vagy virtuálisan, de kinyújtanánk a kezünket a másik felé. Ez az én vasmacskám története, ami lehorgonyoz a múltba, mondja a könyv egyik szereplője. Nagyon is igaz, az érzelmi kifosztottság úgy tart a múltban lehorgonyozva, mint a legszuperebb vasmacska.

A könyv a Férfi és a Nő története. Fiatal korukban mindketten érzelmileg kifosztottá váltak. Azóta évtizedek teltek el. Mindketten élik az életüket. dolgoznak, vannak barátaik, sikeresek. A felszínen. De a lelkük mélyén ott maradtak annál a pillanatnál, amikor a veszteséget elszenvedték. A férfi csak magyarázatot szeretne kapni a vele történtekre. A nő csak bizonyítékot szeretne kapni, hogy szerették és szerethető. Mindketten magányosak. Lehetnének társak is, ha…...
Ha nyitottak lennének.
Eljön-e az a pillanat, amikor egymásra találnak?

Olvasd el a könyvet és választ kapsz!

ÁTVÉTELI OPCIÓK:
- A megrendelő által választott társasággal házhozszállítás (GLS, FOXPOST, DPD, Magyar Posta) lehetséges, aminek költségeit az olvasó állja.
- Átvétel csomag automatából, csomagpontból (GLS, FOXPOST), költségeit szintén az olvasó állja.

LEHETŐSÉGEK MÉG:
A webshopban rendelt könyveket kérésre dedikálja a szerző névvel, szöveggel. Amennyiben fix szöveget szeretne a megrendelő, kérjük, hogy a rendelés Megjegyzés rovatában, vagy pedig email formájában küldje el a kért üzentet, szöveget.

BOLTHÁLÓZATOK ÁRA: 3752 HUF
AZ ILLÉS KRISZTINA KÖNYVEI WEBSHOPBÓL: 2800 HUF 

2 800 Ft