A Varjú ikrek története - Mese gyerekeknek és felnőtteknek

"Ugye mindannyian emlékezünk A kis herceg című mesére? Nos, amikor korrektorként ezt a könyvet olvastam a kis, eltévedt varjú ikrekről, úgy gondoltam, megszületett a "magyar kis herceg".

Bár nem kis hercegről szól a regény, hanem varjakról, de mondanivalójának mélységében ahhoz hasonlítható. Nemcsak a bennük lévő igaz érzelmek, melyekről nem is tudnak, jönnek felszínre az erdő lakóiból, ezáltal adva mintát a mai gyermekeknek, talán a felnőtteknek is, hanem olyan szóleleményeket olvashatunk, amelyekre szintén szüksége van gyermeknek-felnőttnek egyaránt - ebben a keveset olvasó világban." (Szentandrási Erzsébet)

Az első könyvem inkább tekinthető sugallatnak. Legelőször a könyv címe volt meg és minden betű csak azt követően íródott le. Ez a könyv más. Hirtelen ötletből született, bár megjóslódott.

Jó érzés volt a megírása. Még mindig meglep, ahogy a gondolatok írás közben úgy áramlanak belőlem, ahogy a víz folyik. Egymás után jöttek a mondatok és sokszor magam is szétröhögtem az agyam.

Örülök, amikor tetszik valakinek. Örülök, ha az olvasó néhány pillanatra kizökken a mindennapokból. Leginkább pedig annak a mondatnak örültem, amit egyik ismerősöm mondott az olvasás után: "...eddig ki nem állhattam a varjakat. Mióta olvastam a könyved, másmilyennek látom őket." Néhány hónappal később hozzátette: "Tudod, séta közben beszélek hozzájuk!"
A történet hatására leomlott benne egy fal. Kell ennél több?

ÁTVÉTELI OPCIÓK:
- A megrendelő által választott társasággal házhozszállítás (GLS, FOXPOST, DPD) lehetséges, aminek költségeit az olvasó állja.
- Átvétel csomag automatából, csomagpontból (GLS, FOXPOST).

LEHETŐSÉGEK MÉG:
A webshopban rendelt könyveket kérésre dedikálja a szerző névvel, szöveggel. Amennyiben fix szöveget szeretne a megrendelő, kérjük, hogy a rendelés Megjegyzés rovatában, vagy pedig email formájában küldje el a kért üzentet, szöveget.

BOLTI ÁR: 2500 HUF
EBBŐL A WEBSHOPBÓL: 2100 HUF
A webshop árból további kedvezményekre van lehetőség:
- 10 % kedvezmény az összes kötet egyidejű megrendelése esetén,
- 10 % kedvezmény egy könyv több példányban való megrendelése esetén.

2 100 Ft

Idézetek a könyvből