Lepketánc I. - Zoé könyve

Amennyiben ezt a kiadványt a webshopomból rendeled meg, névre szóló dedikálást kapsz. Kérlek, hogy a szállítási adatok után a További megjegyzések rovatban tüntesd fel, hogy kinek, milyen névre kéred a dedikációt. Ráadásul most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá!

A siker és a kudarc, életünk részei. Hol boldogságot, hol fájdalmat, leginkább a lepkék táncához hasonlító hullámzást váltanak ki bennünk. Ez a gondolat fűzi egybe a Lepketánc trilógia köteteit.

Az első kötetben (Zoé könyve) egy fiatal zongorista önmaga felett aratott győzelmének lehettünk tanúi. Nem könnyű a művésszé válás útja még akkor sem, ha valaki tehetséges. Ha megadatik a szeretetteljes szülői ház. Ha tanára, önmaga is világhírű zongoraművész, jól ismeri ezt a rögös utat és mindent megtesz tanítványa sikeréért. Van-e honnan erőt merítenie Zoénak önmaga legyőzéséhez? Erről és sok minden másról szól ez a könyv. "Nemtudomletenni" könyv, írta egyik olvasóm.....

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI OPCIÓK MAGYARORSZÁGON:
- FOXPOST: 2899 HUF (+ utánvét: 290 HUF)
- GLS: 2300 HUF
- PACKETTA: 2890 HUF (+ utánvét: 400 HUF)

ÁTVÉTEL A CSOMAGAUTOMATÁKNÁL:
- FOXPOST:
1599 HUF. (+ utánvét: 290 HUF)
- PACKETTA: 1290 HUF (+ utánvét: 400 HUF)

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI OPCIÓK KÜLFÖLDÖN:
- Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia: 5 490 HUF (1-2 munkanap alatt érkezik meg)
- Belgium, Bulgária, Hollandia, Lengyelország, Luxemburg, Németország: 6 580 HUF (2-3 munkanap alatt érkezik meg)
- Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország: 7 880 HUF (3 munkanap alatt érkezik meg)
- Észtország, Finnország, Lettország, Litvánia, Portugália, Spanyolország, Svédország: 10 440 HUF (3-7 munkanap alatt érkezik meg)

Az árak a szolgáltatók (FOXPOST, GLS, PACKETTA) módosításai miatt elérhetnek. Amennyiben ez előfordul, időben jelezzük neked mailben!

2 400 Ft